Automatik Ventiler System AS
Kapellveien 18
1410 Kolbotn
Tlf:
Fax:
Mail:
66 99 74 00
66 99 74 09
postmaster@avs.no

AVS VENTILER

AVS har siden etableringen i 1979 arbeidet målrettet for å bygge opp et leveringsprogram som er tilpasset krav og ønsker fremsatt av våre kunder.

Vi har jobbet hardt for å oppnå anerkjennelse i bransjen gjennom å være målrettet. Ved å satse kontinuerlig på kvalitetsprodukter, ekspertise og service ønsker vi å bevare vår toneangivende posisjon.

Gjennom de seneste 20 årene har vi hatt en økende etterspørsel etter automatiserte stengeventiler, og vi kan i dag tilby mange fornuftige alternativer fra våre faste leverandører. Montasje og test utføres ofte hos oss før levering til kunde.

Vår kompetanse er din sikkerhet for å velge riktig første gang. Er det noe du lurer på vedrørende noen av våre produkter, er det bare å ta kontakt.

Vårt varelager er i dag basert på salg over lengre tid, og vi kan i dag tilby korte leveringstider på manuelle så vel som automatiserte ventil-løsninger.

       
Magnetventiler     Luftstyrte seteventiler
For olje,luft og vann. Membran og stempelsete konstruksjoner. Spesialventiler for høye trykk og temperaturer. Ventiler for aggresive media og næringsmidler.     Med gjenger/flenser i 2 og 3 veis varianter. Skråseteventiler for ON-OFF og modulasjon med påbygd konverter. Spesial versjoner.
       
   
       
       
Kuleventiler i forniklet messing     Kuleventiler i stål og støpejern
I dimensjoner fra G1/8 – G 4' med spak og for direkte montasje av aktuator. 3-veis kuleventiler, stående og liggende typer.     Ventiler i støpegods , kullstål og 316. Flensventiler i samme matrialer, også i 3 veis utførelse med L-løp.
       
   
       
       
Skyvespjeldventiler     Kuleventiler - Nåleventiler
Med ratt , spak eller aktuator. Flere varianter kan leveres i forskjellige utførelser og matrialer.     Ventiler i rustfritt og syrefast stål – spesialutførelser og modeller for høyere trykk og direkte montasje av 90˚ pneumatiske og elektriske aktuatorer.
       
   
       
       
Pneumatiske aktuatorer     Kuleventiler med aktuatorer
Dobbeltvirkende og enkeltvirkende fra 9 Nm til 5519 Nm. Topp og side har NAMUR standard. Mot ventil ISO 5211-DIN 3337.     Monteres og funksjons-testes hos AVS. Direktemontering skjer på flere av våre kule-ventiler og spjeldventiler.
       
   
       
       
Elektriske aktuatorer     Syrefaste aktuatorer
For montering direkte på ventiler iht. ISO 5211- DIN 3337. Valgfrie driftspenninger, moment fra 10 - 1000 Nm. Standard 90º bevegelse, 180º og 270° på forespørsel. Spesialtyper med Multivolt/ Integrert "Fail Safe" batteri posisjonering-kort for regulerings-oppgaver. Dobbelt-/enkeltvirkende fra 9 Nm til 3100Nm.     Dobbeltvirkende og enkeltvirkende aktuatorer. Topp og side møter ISO 5211 – DIN 3337 og NAMUR standarder. Flere opsjoner for krevende oppgaver og miljøer.
       
   
       
       
AVS Spjeldventiler     Stengeventiler
Fra dimensjon DN50 - til DN1200 med spak/aktuator.     Manuelle sluse/sete ventiler i messing og syrefaste kvaliteter. Dimensjoner G1/2'' – G2'' .
       
   
       
       
Tilbakeslagsventiler     Trykkregulatorer
I messing, rustfritt og syrefaste metrialer. Klaffventiler med og uten fjær.     Flere spesialregulatorer for luft, gasser og væsker. Trykkområder fra mBar opp til 220 bar. Aluminium, messing og syrefast kvalitet.
       
   
       

 

Automatik Ventiler System AS © 2003-2015   •   Design by SL Produksjon AS